Komen jullie aan huis of op stal?

Ja, wij komen zeker tot bij uw paard. Contacteer ons gerust, om onze brede werkdiameter te weten te krijgen. Voor geplande afspraken, zeker indien meerdere paarden behandeld moeten worden (denk aan gebitsverzorgingen) komen wij ook van ver!

Kan ik met mijn paard ook bij jullie op de praktijk terecht?

Ook dit is mogelijk! Hier gaat het voornamelijk over voorplating en verloskunde. U kan uw merrie steeds bij ons zetten om een gemakkelijke cyclusopvolging te waarborgen, eveneens voor diepvriesinseminaties, bevallingen... Maar ook paarden met wonden die een dagelijkse aandacht vergen kunnen altijd bij ons terecht.

Kan ik mobiel betalen?

Ja. Na elke consultatie mag u kiezen om contant, via payconiq (QR-code op de autoapotheek of via de app) of via overschrijving te betalen.

Doen jullie castraties aan huis of bij ons op stal?

Ja, dit is mogelijk bij u thuis of op stal!

Wat als mijn paard op onmogelijke uren hulp nodig heeft? Mag ik ook 's nachts bellen?

Ja! Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen op eenderwelk uur. Wij staan 24 uur op een dag beschikbaar om de gezondheid van uw paard te waarborgen.

Kan ik voedingssupplementen en/of medicatie bij jullie bestellen?

Dat kan zeker! Wij zullen dit dan meenemen naar de volgende consultatie of afzetten als wij in de buurt zijn. Medicatie en voedingssupplementen kunnen ook steeds opgehaald worden aan de praktijk, hiervoor is een afhaalkluisje voorzien.


Zit jouw vraag er niet tussen? Stel ze hieronder! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.